Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

The Weekender

The official redallstarhoney guide:



-Εάν δεν το έχεις ήδη κάνει, δες Damages Season 4, εάν από την άλλη θες να δεις κάτι πιο fun για το Σαββατοκύριακο δες New Girl (μια από τις καλύτερες καινούργιες σειρές της σεζόν)





-Φτιάξε την σούπα καρότο που έβαλε η Gwyneth Paltrow στο τελευταίο edition του GOOP (και εάν δεν είσαι ήδη στο mailing list, μπες) 
Εγώ την έφτιαξα και βγήκε συγκλονιστική  



Carrot Soup

Για 4-6 άτομα

  • 1 κιλό καρότα καθαρισμένα και κομμένα
  • 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο
  • 750 ml νερό
  • 500 ml ζωμό από κοτόπουλο (εγώ το έκανα με λαχανικών)
  • αλάτι και πιπέρι
  • 125 ml κρέμα γάλακτος (thick) -εγώ δεν την έβαλα-
Βράζεις τα καρότα και το κρεμμύδι στο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Η συνταγή λέει 10 λεπτά αλλά τα δικά μου χρειάστηκαν 20. Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνεις και κρατάς το νερό που έχει μείνει στην κατσαρόλα. Λιώνεις τα λαχανικά είτε με το multi είτε μεταφέροντας τα σε blender. Προσθέτεις το νερό που έμεινε από το βράσιμο και το ζωμό και ανακατεύεις μέχρι να έρθει το μίγμα σε βρασμό (δεν ξέρω εάν χρησιμοποιώ τις σωστές εκφράσεις αλλά you get my point). Προσθέτεις όσο αλάτι και πιπέρι θέλεις.
Εάν βάλεις την κρέμα γάλακτος, την προσθέτεις στο τέλος και περιμένετε μέχρι να έρθει η σούπα σε βρασμό -once again-. 
Εγώ αντί για κρέμα γάλακτος και κρουτόν, πρόσθεσα στο τέλος crispy bacon. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Τοποθετείς πάνω σε λαδόκολλα το bacon και το βάζετε στο φούρνο, στους 170 βαθμούς μέχρι να γίνει τραγανό -περίπου 15 λεπτά). Μόλις είναι έτοιμο το βάζεις πάνω σε χαρτί κουζίνας ώστε να απορροφηθούν τα λίπη που έχει βγάλει και να παραμείνει τραγανό!








 



-Παρασκευή βράδυ δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα I Love Fridays party του Απόστολου Μητρόπουλου στο 8thSin (that guy seriously knows how to dj





-Διάβασε το Great Experiment του Jeffrey Eugenides για το New Yorker



-Μπες στο wherecanifindthe για δεις τι καινούργιο και exciting έχει «ανεβάσει» η Τίνα 





-Δες το Σάββατο το πρωί στις 10:30 (μην γκρινιάζεις, φτιάξε καφέ και τελείωνε) το Breaking Mad, μια από τις πιο cool εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης (όχι δεν ευλογώ τα γέννια μου, μιλάω ειλικρινά)





-Μιας και πλησιάζει το τέλος της χρονιάς (όχι του κόσμου ακόμα) ξεκίνησαν οι λίστες για τα καλύτερα της χρονιάς που φεύγει! Ξεκίνα με τις καλύτερες φωτογραφίες του 2011 από το National Geographic!



-Εάν έχεις αγόρι-κορίτσι στα εξωτερικά δες αυτό το video και μην χωρίσεις ακόμα! 





-Υπάρχει περίπτωση την Κυριακή να βαριέσαι να βγεις από το σπίτι. Εάν ισχύει δες μια all time classic ταινία τύπου American History X -θα με στοιχειώνει για μια ζωή η σκηνή με το πεζοδρόμιο. Εάν θες chick flick, Youve got mail –χαλαρά.


Εάν όμως έχεις μια ιδέα κεφιού, ξεκουνήσου και έλα στα Πριόνια του Ηλία Φραγκούλη! Fun-Fun-Fun! 
Και πάρε και το survival guide από τον Ηλία για να μην λες ότι ήσουν απροετοίμαστος! 

Κράτα και κανέναν αναπτήρα στην τσέπη, σε old-school party πας,
όχι σε συναυλία του Χατζηγιάννη! Τα ΠΡΙΟΝΙΑ επιβάλλουν ενεργή συμμετοχή με αναμμένο Hondos ανά χείρας, για τις στιγμές της μεγάλης &%#*@.
Το κινητό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για εγγραφή βίντεο,
θα βγάλεις άπειρο υλικό για εκβιασμούς.

Τσίριξε όσο θες. Βασικά, στο πιο πολιτισμένο, το λέμε και sing-a-long.
Θα ξέρεις τους στίχους απ’ έξω κι ανακατωτά. Οπότε, μοιράσου το
μαζί με τους υπόλοιπους καμένους που θα λικνίζονται γύρω σου.

Αν σου βγει σε πιο δημιουργικό η διάθεση για τραγούδι, μεγάλες επιτυχίες του είδους θα είναι διαθέσιμες ΚΑΙ σε karaoke. Δες τη λίστα των τραγουδιών, κάνε την «παραγγελιά» σου από νωρίς και γίνε star της βραδιάς για κανά τετράλεπτο. Ύστερα, θα βρούμε κάπου να σε κρύψουμε...

Χόρεψε «μπλουζ», ζήτησε τη ντάμα σου (ανεξαρτήτως φύλου, δεν είμαστε κομπλεξάρες) να σε συνοδεύσει στο dancefloor, χούφτωσε και λίγο, γενικά κάν’ το όπως σχολείο, βρε παιδί μου. Σοφί Μαρσό κι έτσι, το’ χεις.

Μην πρήξεις τον DJ με... ότι θυμηθείς και χαρείς. Γιατί δεν θα σε αφήσει να χαρείς! Ζήτησε το αγαπημένο σου μελό hit από την event page του facebook, για να γλιτώσεις το παραπανίσιο δράμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου