Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

The Weekender Vol.3



Who doesnt????
Volume 3 is here. 

Πφφφφφ άλλη μια περίεργη εβδομάδα τελείωσε!
Και έρχεται ένα ακόμα πιο περίεργο Σαββατοκύριακο... Αναρωτιέμαι εάν από εδώ και πέρα θα ζούμε με αυτό το «μαύρο σύννεφο» από πάνω μας που ακόμα και εάν περνάς καλά θα πρέπει να αισθάνεσαι τύψεις.


Επειδή όμως σε 16 ημέρες είναι Χριστούγεννα πρέπει να μπεις σε mood, στο προηγούμενο Weekender, στόλισα δέντρο, σε αυτό έφτιαξα μελομακάρονα. 



Η συνταγή για ακόμα μια φορά του Άκη Πετρετζίκη, αυτός ο άνθρωπος τα κάνει όλα να φαίνονται τόσο πιο απλά, ακόμα και εάν στην πράξη δεν είναι. Τα μελομακάρονα του είναι απλά, η μόνη ταλαιπωρία είναι η ώρα που σου παίρνει να τα ψήσεις όλα (εμένα μου βγήκαν 6 ταψιά επί 25 λεπτά...καταλαβαίνεις!). Βρες τη συνταγή εδώ!

Οπότε αφού σε έχω βάλει σε xmas mood, βάλε να ακούσεις και το χριστουγεννιάτικο album του Michael Buble. Η φωνή του είναι τόσο οικεία που σε κάνει να θυμάσαι τα Χριστούγεννα της παιδικής σου ηλικίας!


Το New Years Eve το φαντάζομαι ακριβώς όπως το Valentines Day. Κακό αλλά ευχάριστο, ναι μην ρωτάς πως γίνεται αυτό συγχρόνως. Εγώ το έχω βάλει στη λίστα μου για αυτή την εβδομάδα, θέλω να μπω ακόμα περισσότερο στο κλίμα.


Δεν καταλαβαίνεις πόσο must-read είναι το Is Everyone Hanging Out With Me”, absolutely hilarious! Υπάρχει στο bookstore του Apple Store αλλά εάν δεν είσαι iPhone-iPad lover μπορείς να το βρεις στο www.amazon.co.uk

 

To Cheap Art είναι μια έκθεση που μου αρέσει πάρα πολύ και την επισκέπτομαι κάθε χρόνο. Το concept είναι απλό: φιλοξενεί έργα από πάρα πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες τα οποία έχουν μια ενιαία τιμή αγοράς. 70 euro εάν δεν κάνω λάθος. (εννοείται ότι τα έργα είναι μικρών διαστάσεων). Φέτος η έκθεση γίνεται συγχρόνως σε 3 χώρους και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου. Μπες στο επίσημο site και μάθε όλες τις λεπτομέρειες!



Θα κλείσω με κάτι πιο σοβαρό για να ανεβάσω το επίπεδο του blog μου –η τουλάχιστον να προσπαθήσω-.
Εάν πιστεύεις ότι ξέρεις ποιος κυβερνά τον κόσμο, ξανασκέψου το ή μάλλον δες το παρακάτω video (όχι ότι δεν το φανταζόσουν, απλά δεν περίμενες ότι θα το πει κάποιος τόσο ωμά). 


1 σχόλιο:

  1. Γεια!
    ωραια το ποστακι σου! ποικιλης υλης!
    θα σε διαβαζω. εγινα μελος.
    αν θες γινε κ εσυ στα δικα μου μπλογκ.
    ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή