Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Plans for the Weekend



Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις να σου πω ότι μπορεί να σου "ανοίξω" την όρεξη και μέχρι το τέλος του post να προσπαθείς να βρεις που έχεις καταχωνιάσει την τρόμπα σου. 

Είμαι από τους τυχερούς που πρόλαβαν το concept «γειτονιά».
Θυμάμαι χαρακτηριστικά να αγωνιώ να περάσει η ώρα στο σχολείο για να φτάσω σπίτι, να φάω μεσημεριανό (βλέποντας Τόλμη και Γοητεία, παραδέξου το και εσύ το ίδιο έκανες) και μετά να περάσει και άλλη ώρα για να πάω να παίξω στην αλάνα που ήταν δίπλα στο σπίτι μου.
Είχα πάντα 3 κατηγορίες φίλων, τους συμμαθητές μου, τους φίλους μου από την Κεφαλονιά (my summer friends) και τα παιδιά της γειτονιάς μου.
Έχω χαθεί σχεδόν με όλους από την τελευταία κατηγορία αλλά την περασμένη Κυριακή για κάποιο λόγο τους θυμήθηκα πολύ έντονα. Μάλλον έχει να κάνει με το ότι οι στιγμές στην γειτονιά μου είναι συνδεδεμένες με το φούξια mountain bike που είχα τότε και την –σχεδόν- εκδρομή μου με το λευκό adult πια ποδήλατο μου την Κυριακή.
Θυμήθηκα τι ωραία και ανέμελες ήταν οι καθημερινές μας βόλτες τότε. Hello? Το ίδιο ανέμελες είναι οι βόλτες και τώρα φτάνει να ανέβεις στο ποδήλατο σου και να ξεκινήσεις (οκ δεν είναι πια καθημερινές αλλά ακόμα και το weekend μετράει). Είχα ξεχάσει το συναίσθημα.
Για να δείτε ότι δεν λέω ψέματα ακολουθεί εικόνα του route που ακολουθήσαμε την Κυριακή. 39 ολόκληρα χιλιόμετρα και ούτε που το κατάλαβα! 


Αυτή η φωτογραφία είναι από άλλη εξόρμηση του Απριλίου αλλά την έβαλα γιατί είναι πολύ fun!!!



Μου έκανε τρομερή εντύπωση πόσο πολύ κόσμο είδα με ποδήλατα έξω. Apparently είναι της μόδας...να και κάτι που είναι και “in” και healthy!!!
Επίσης είδα και κόσμο να κάνει ένα σωρό άλλες δραστηριότητες. Από ιστιοπλοΐα και κωπηλασία (attached φωτογραφία που ομολογώ μου φάνηκε μαρτύριο) μέχρι roller-skating (που ομολογώ μου φάνηκε λίγο γελοίο γιατί δεν ήμουν στο Miami).
Κωπηλάτες επί το έργον
Βέβαια είχα και την ατυχία να καώ τόσο που πονάω μέχρι και σήμερα. Μπορεί να έχει μπει ο Μάιος αλλά ακόμα δεν νιώθω ότι είναι καλοκαίρι για να βάλω αντιηλιακό –μέγα λάθος-

Εάν θες πάντως να πάρεις τώρα ποδήλατο εγώ προτείνω τον Τσιρίκος (http://www.tsirikosbikes.gr/) στην Κηφισίας. Σου δίνουν και εγγύηση και έχουν μέχρι και «ιατρείο» για το ποδήλατο σου!!!

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ 8ΥΜΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ..ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ(ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ!!)..ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΗΡΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ..ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ!

    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!
    ΚΑΤΕΡΙΝΑ
    http://katerinascloset.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yparxei kai mia alli kategoria... oi filoi pou gnorises meso tous summer friends;) Kisses from Sweden!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Polles koines lexeis me tin zoi mou,akomi kai sta sxoleia... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Wow! So lovely blog! It's really stylish!! I'm following! Hope you can also visit and follow my blog! Mary
    VENUS AT HER MIRROR
    VENUS ON FACEBOOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή