Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Θ-eros last night...



Χτες το βράδυ πήγα για πρώτη φορά σε επίδειξη του Δημήτρη Πέτρου στο Θέατρο Θησείον.
Μου κίνησε το ενδιαφέρον η ιδιαίτερη πρόσκληση που έλαβα αλλά και η παρότρυνση των φίλων μου (και συνεργατών του), που μου είχαν μιλήσει για ένα πολύ δημιουργικό designer που προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια των show του.
Εάν εξαιρέσεις τα show του Γαβαλά δεν συναντάς συχνά στην Ελλάδα τόσο conceptual και προσεγμένα events, συνήθως τους σχεδιαστές τους πιάνει μεγαλομανία και ξοδεύουν δεξιά-αριστερά το budget τους σε νεοπλουτισμούς. 

Ο Δημήτρης από την άλλη κατάφερε να οργανώσει μια άρτια βραδιά χωρίς υπερβολές, μαζεύοντας την elite της ελληνικής μόδας στο κοινό: σχεδιαστές (που δεν πάνε συνήθως), δημοσιογράφοι, fashion editors και fashion bloggers, ήταν όλοι εκεί (όσοι αναγνώρισα τουλάχιστον)





Το concept του show ήταν το καλοκαίρι, και οι συντελεστές (από το make up και τα μαλλιά έως τη μουσική και το φωτισμό) κατάφεραν να μας μεταφέρουν σε αυτό παρότι απέχουμε ακόμα μερικούς μήνες.
Η συλλογή ήταν πολύ καλή αλλά δεν θα τολμήσω να πω κάτι παραπάνω μιας και δεν είμαι ειδική. Θα το αφήσω στις εξαιρετικές fashion bloggers που ήταν όλες εκεί.
My date for the night ήταν μια από τις πιο stylish φίλες μου, η Τίνα του wherecanifindthe.blogspot !! Ανυπομονώ να δω το post της για χτες.(check it out: http://wherecanifindthe.blogspot.com/2011/04/eros-by-dimitris-petrou.html)
Εγώ από την άλλη έβγαζα φωτογραφίες με το application για το οποίο έγραψα χτες. Μπορεί να μην αποτυπώνουν σωστά τα ρούχα αλλά το ambience το έπιασα!!

 Me and Tina! Photo courtesy of wherecanifindthe.blogspot.com

Ps: Δες και το εξαιρετικό video του Hari Farsaraki για το promo του Θeros : http://vimeo.com/21708952   

1 σχόλιο: